Vårdmottagning

Mottagningen Hötorget

Vår klinik ligger alldeles invid Hötorget. Här tar våra sjuksköterskor emot patienterna i en lugn och trevlig miljö. Behandlingarna ges i sköna fåtöljer i hemmiljö. Kaffe/te och smörgås serveras och det finns även möjlighet att titta på TV, läsa tidningar och surfa gratis via Wi-Fi.

Infusioner

Infusionsmottagningen har öppet flera dagar i veckan både dag- och kvällstid så att patienterna kan komma för sin behandling när det passar dem själva.

Om vi inte svarar på telefon, lämna gärna ett meddelande eller skicka ett mail till [email protected] så återkommer vi så fort som möjligt.

Infusioner

Infusionsmottagningen har öppet flera dagar i veckan både dag- och kvällstid så att patienterna kan komma för sin behandling när det passar dem själva.

Om vi inte svarar på telefon, lämna gärna ett meddelande eller skicka ett mail till [email protected] så återkommer vi så fort som möjligt.

Medicinska kontroller & Läkarintyg

Arbetsgivaren ansvarar enligt lag för att medicinska kontroller genomförs och erbjuds anställda som utför arbete i vissa riskmiljöer. Kontrollerna är obligatoriska för att arbetstagaren ska få arbeta inom respektive område.

Vill du veta mer om lagstadgade medicinska kontroller?

På arbetsmiljöverkets hemsida kan du läsa mer om vilka kontroller som måste utföras, vilka tjänster som erbjuds och vad arbetsgivaren är skyldig att erbjuda de anställda.

Arbetsmiljöverkets regler kring Systematiskt miljöarbete

Övergripande föreskrift om medicinska kontroller i arbetslivet

Vi utför medicinska kontroller och utfärdar tjänstbarhetsintyg

Härdplaster

Arbete med fibrosframkallande damm

Arbete med bly

Nattarbete

Läkarintyg avseende förlängning av högre körkortsbehörighet

Boka läkarundersökning här

Provtagning NIPT

Adxto Care utför blodprovstagning för Dynamic Code, Panorama NIPT

Som blivande förälder oroar man sig för sitt ofödda barns hälsa. Det är naturligt. Med Panorama® NIPT får ni säkra svar om ni har en hög eller låg risk för avvikelser, redan från nionde veckan. Specialistrådgivning både inför köp, samt efter du fått svar, erbjuds. Panorama® är ett icke-invasivt prenatalt screeningtest (NIPT, Non-Invasive Prenatal Test), som visar ditt ofödda barns risk för genetiska avvikelser. Med ett NIPT-test analyserar man DNA från fostret via ett vanligt venöst blodprov från mamman.

Ta reda på viktig information och om hur du går till väga

Boka tid för blodprovstagning i Stockholm: https://www.dynamiccode.com/se/dna-tester/familj-slaktskap/panorama-nipt

När du köpt och betalat för ett Panorama NIPT, skriver du ut och fyller i patientsamtycke samt beställningsformulär och tar med dig dessa plus orderbekräftelse till din valda mottagning. De tar emot dina formulär, tar ditt blodprov och skickar allt till laboratoriet. Provtagaren har ej möjlighet att svara på frågor om Panorama NIPT, men du är välkommen att kontaka vår support:

013-465 53 23 eller [email protected]

För att boka tid så skickar du ett mail till [email protected], där du anger NIPT + ditt ordernummer som du får av oss när du köpt NIPT-testet.

Hitta hit